.

.

Hong Yi Fei-Shop Projektor Szerelhető Projektor Állvány Projektor Emelet Konzol Állítható Magasság, Korszerűsített, valamint Megerősített Alváz, Alkalmazandó Projektor Mennyezeti Tartót Fal Projektorok (Szín : 1 Csomag)

Hong Yi Fei-Shop Projektor Szerelhető Projektor Állvány Projektor Emelet Konzol Állítható Magasság, Korszerűsített, valamint

HUF 9369.00
Árukból

A stand összeegyeztethető-e a projektort.Ez is alkalmazkodik a különböző helyzetekben, például házimozi, üzleti találkozók, stb.Könnyen beállíthatja a talpat, bármilyen magasságban kell. 1. Állítható Magasság & Szög.A kiigazítás, megtalálja a pefect szög, ami megfelel az ön igényeit, majd vágy. 2. Alkalmas a legtöbb egy-lyuk berendezés, 1/4 inch csavarnyílás. 3. Stabil Bázis?Az alap ez által a nehéz vas anyag,amely biztosítja, hogy az egész állni stabilabb. 4. Ez a projektor állvány is széles körben használt mini projektort, mini kamera, webkamera bemutatása, kiselőadást tarts, fotózni.Arra törekszünk, hogy elérni a 100% - os minőségű termék, illetve a szolgáltatás minőségével.Az esetleges értékesítés előtti, valamint az értékesítést követő kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, s mi válaszolunk a kérdésekre egyenként.Termék neve : Projektor Stand Material : Alumínium alloyprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, enyhe szín eltérések előfordulhatnak, kérlek, bocsáss meg nekem.3. A fenti adatok referencia, kézi mérés lehet, hogy tévedek, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.4. Ez a termék nem tartalmaz elemeket más, mint a Projektor Állvány.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani ezt a kérdést, amint lehetséges.6. A megosztása, illetve visszajelzést szívesen fogadjuk, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.7.Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, nem lesz sok termékeket, a referencia, a logisztika, általában átutalás 1-3, a becsült szállítási idő 9-15 nap.

R

Termék-kiegészítések