.

.

Snack Tároló Konténer, BJLIIO Nem Öntsön Hordozható, Összerakható Formula Utazási Adagoló, 4 Rétegben, Csavar, Zár Formula Utazási Tartály Fehérje Por, Dió, Kis Gyümölcsöt, valamint Több, BPA Mentes(2Blue)

Snack Tároló Konténer, BJLIIO Nem Öntsön Hordozható, Összerakható Formula Utazási Adagoló, 4 Rétegben, Csavar, Zár Formula

HUF 2023.65
Árukból

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. ►【NAGY KAPACITÁSÚ】 : 4 réteg kialakítása, egy-rekesz 50g, lehet főzött a 120ml, összesen 480 ml csomagolva, 4 rétegben.Tedd tej mennyisége por venni egy időben minden egyes réteg doboz, akkor végezhet 4-szer, a tejpor, nagyon kényelmes, praktikus. ►【BIZTONSÁGOS, EGÉSZSÉGES ANYAG】 : Tej, por adagoló készült kiváló minőségű BPA mentes PP anyag, nem mérgező, jó karcolás, folt, a szag ellenállás.Magas hőállóság akár 110 ° C-Mosogatógép biztos. ►【NINCS SZIVÁRGÁS】 : Minden rekeszbe külön, vízhatlan, de kiszivárgott-ingyenes tárhely, nincs több por szivárog a részalapok között!A forgatható fedél megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a másik doboz.Könnyen csavar zár kinyit. ►【KÖNNYEN hordozható, TISZTA】 : Ajánlat a szilikon fogantyú a könnyű hordozhatóságért, amely alkalmas beltéri, mind kültéri használatra.Keskeny footprint azt jelenti, tárolható, könnyen a hibás csomagokat, aztán ment egy csomó hely a táskában.Könnyen külön rekeszek, majd fedő, hogy tiszta használat után. ►【TÖBBFUNKCIÓS】 : lehet használni, mint snack csésze élelmiszerek konténer.Amellett, hogy a por képlet, akkor is tárolja, gyümölcs, nasi, édesség, dió, kisebb elemek stb, ha szabadtéri tevékenységet, utazást, az office stb.Ha bármilyen kérdése van, vagy elégedetlenek a terméket, kérjük ossza meg velünk.Mi az ön számára a jó, gyors kiszolgálás, biztos lehet benne, hogy a vásárlás. 4 Réteg Rakható tejpor, Tápszer Adagoló, Jó Utazást!Specifikáció : Anyag : Élelmiszer minőségű PP anyag, BPA mentes, biztonságos, non-toxic Capacity : 480ml (120ml per rekesz) Jellemzők : 1. Design por nélkül hulladék.Tejpor könnyen öntsük át a csatorna fedél nélkül fröccsenő.2. Használható külön-külön vagy halmozott.A forgatható fedél megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön bele egy másik fülkébe, a rekesz pedig vízhatlan.3. Van egy szilikon gyűrűk kezelni, ne aggódj, nem megyek ki többé, könnyű cipelni.4. Amellett, hogy a tápszer por, nagylelkű tárhely azt jelenti, hogy az adagoló is lehet használni, hogy tartsa gyümölcsök, baba étel, több.A csomag Tartalmazza : 2 x Képlet dispenser Please Megjegyzés : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba.2. Ne adjon hozzá vizet, vagy folyadékok, hogy az élelmiszerek adagoló üveg.3. Biztosítja az alján a tejpor, Tápszer Adagoló, tiszta, száraz.4. Tisztítani, minden használat után.

R

Termék-kiegészítések