.

.

4K-HDMI Adapter Átalakító Kábel 6FT iPhone ipad HDTV, Projektor, Monitor, Kompatibilis iPhone 11/11pro/XS/XR/Max/X/8/7/6 Plusz iPad Pro Air Mini iPod (Fekete)

4K-HDMI Adapter Átalakító Kábel 6FT iPhone ipad HDTV, Projektor, Monitor, Kompatibilis iPhone 11/11pro/XS/XR/Max/X/8/7/6 Plusz

HUF 2833.65
Árukból

★【Jó szórakozást】ez A kábel-HDMI adaptert, akkor könnyebben élvezheti kedvenc filmek, játékok IOS -, hogy nagy képernyőn, mint a TV / Projektor / Monitor.Csatlakoztassa a készüléket, amely a HDMI interfész, akkor ossza videó/audió/kép a családja, a barátai, a nagy képernyőn. ★【Erős Kompatibilis】Kompatibilis az egész IOS 8.0 vagy újabb eszközök, valamint kompatibilis az i Phone 11/XS Max/XS/XR/X/8/8 Plus/7/7 Plus/6 S/6 S Plus/6/6 Plusz, az i Pad mini 2/mini 3/mini 4/Air 2/Levegő 3/Levegő 4, i Pad pro, i Pod Touch 5./6. I. ★【4 K HD Felbontású】 A HDMI adapter kábel 4 K HD felbontás, támogatja a streaming videók, képek, játékok, diavetítések, a Facebook, a You Tube, a Reddit, Twitter, Instagram,, Pinterest, Snapchat, IDMB, Microsoft Office, stb, hogy nagyobb, világosabb képernyők.Vegye figyelembe, hogy ez nem támogatja a fizetős ALKALMAZÁSOK, mint például a Netflix, Miniszterelnök, a videók, a Hulu,a Comcast tv, HBO go, Honda motor, Xfinity, Vudu, élő közvetítés stb. ★【Könnyen kezelhető】 1. Csatlakoztassa az USB-csatlakozó a 5 V 2 A energiaforrás. 2. Csatlakozó a HDMI csatlakozó a TV vagy kivetítő, illetve az IOS-port a készülékbe. 3. Várjon körülbelül 15 másodpercig, majd kattintson a "Bizalom" a készülékek, az adapter az induláshoz automatikusan. ★【Nagy Teljesítményű】 HDMI-Kábel segítségével a Speciális, nagy teljesítményű chip.A videó oldalon több stabil, egyértelmű.A kábel része a termék anyaga nylon anyag.Termék élettartama is meghosszabbítható.

R

Termék-kiegészítések