.

.

Csodálom Vércukor Mérő, a Család Tagjai a Beszúrás, majd a Vizsgálat, Amint Megtanulják, valamint Az Idősek Könnyen induláshoz (Szín : Húgysav 25)

Csodálom Vércukor Mérő, a Család Tagjai a Beszúrás, majd a Vizsgálat, Amint Megtanulják, valamint Az Idősek Könnyen induláshoz

HUF 3807.00
Árukból

Családi egészség készlet : Ez a készlet a vér vizsgálata. -Az új design könnyebb, pontosabb, valamint egy nagyobb, fényvisszaverő képesség. -Gyors mérés, szifon kialakítás, kényelmes, vérszívó, egyszerű kezelhetőség, pontos eredmények, automatikus azonosítás a felhasználó felismerni a vér. -Az automatikus felismerés funkció lehetővé teszi, hogy a rendszer felismeri a dolgozat egészül ki a vizsgálat során. 24 órás szerviz : Ha bármilyen kérdése van a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, válaszolunk, amint lehetséges.Termék Részletek : Funkcionális teszt : húgysav, koleszterin, vércukor vizsgálat strips5 minta méretben : körülbelül 1 mg vér cukor, 3 mm-es, a húgysav, 15 mm cholesterol Sample típusa : teljes kapilláris blood Peel típusa : szifon (kapilláris) Vizsgálati idő : Húgysav, 20 másodperc, a vér cukor, 20 másodperc, a cukor szint, 60 seconds Memory képesség : az eredmények az utolsó 200 vércukor vizsgálat, 50 húgysav vizsgálatok 50 koleszterin tests Working páratartalom :

R

Termék-kiegészítések