.

.

HAIL Galaxy S20 FE 5G az Esetben, Flip-Szeres Bőr Pénztárca Esetben a Hitel-Kártya tartójába Kitámasztó Mágneses Bezárása védőburkolat Samsung Galaxy S20 FE 5G (Kávé)

HAIL Galaxy S20 FE 5G az Esetben, Flip-Szeres Bőr Pénztárca Esetben a Hitel-Kártya tartójába Kitámasztó Mágneses Bezárása védőburkolat

HUF 1483.65
Árukból

【Kompatibilis Modell】-PU Bőr Pénztárca Folio Flip tok Samsung Galaxy S20 FE/Samsung Galaxy S20 FE 5 G/Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5 G CSAK.Támogatja a vezeték nélküli töltő. 【Vágja ki Pontosan】-Könnyű hozzáférést biztosít az összes csatlakozók, kezelőszervek, gombok nélkül eltávolítja az esetben, töltők, vagy más kikötőkben.Könnyű telepíteni, majd távolítsa el. 【Magas Minőségű】-Ez a tárca az esetben precíziós készült Kiváló Minőségű PU bőr.Úgy néznek ki, stílusos, úgy érzik, a természet lágy.A Samsung Galaxy S20 FE/Samsung Galaxy S20 FE 5 G, beleszeret ezt a Tárcát Állni a Hitelkártya Birtokos Flip bőrtok. 【Multi-Function】-2 kártya slot a kártya Azonosítóját is rendelkezik készpénz zsebében.Intelligens Design lehetővé teszi, hogy könnyen flip a belső jogosult hozzáférni az összes kártyát kényelmesen.fedél, mely kitámasztó,a funkció alkalmas arra, filmet nézni, vagy videó-beszélgetni. 【Tökéletes védelmet】- Az ügy körül a széleket, kiterjed az egész telefon egy teljes test védelem előtt.Mágneses bezárása tartja az értékeit a hely szépen, biztonságosan, védelme ellen por, szennyeződés, valamint a karcolások.Prémium PU Bőr különleges kivitelezés, Samsung Galaxy S20 FE/Samsung Galaxy S20 FE 5 G/Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5 G flip bőrtok bemutatja egy időtlen luxus klasszikus megjelenés kínál nagy, puha, természetes bőr érzem magam.Remek anyag.Minden-körül Védelem : A szűk belső kemény héj esetben biztonságosan ragadja meg a telefon helyen kínál kiváló védelmet sokkok, valamint dudorok sarkokat, éleket.Pontos Kivágás : Precíziós design lehetővé teszi, hogy teljes hozzáférést biztosít az összes gombok, csatlakozók, kamera, hangszóró; segítségével minden funkció könnyen eltávolítása nélkül az ügyet.Beépített Állvány : A láthatatlan kitámasztó lehet kapcsolni, hogy vízszintes helyzetben pedig úgy viselkedett, mint egy cég áll.Adja meg a telefon egy kényelmes betekintési szög, amíg nem hozzátéve, vastagsága.Kényelmes Használat : Teljes védelem.Pontos kivágások hangszóró, hangszóró, kamera, illetve egyéb funkcionális portok lehetővé teszik, hogy hozzáférést biztosít az összes portot funkciók könnyen, eltávolítása nélkül az ügyet.Főbb jellemzők : 1, kézzel készített, tartós, puha PU bőr,olyan luxus. 2, Tökéletes craftmanship, valamint megerősített varrás, így még tartósabb. 3, Egyszerű, természetes, elegáns stílus, hogy a telefon előkelő pedig a legjobb érzés. 4, Jó tapadás kényelmes érintse meg,hogy a diák könnyen ki zsebeit, Beépített kihangosító állni a facetime, a youtube-on több. 5, Beépített mágneses lezárását biztosítja. 6, 2 kártya slot, kényelmes, biztonságos használata.Kérjük, vegye figyelembe : Túl sok a kártyát a kártyanyílásban lehet sűrűsödik az esetben gyengíti a mágneses bezárása a funkció, ezért kérem, tegye a megfelelő mennyiségű kártyák esetében.

R

Termék-kiegészítések