.

.

Cffdoi Hordozható Szappan Konténer Bálna Szappantartó Fürdőszoba Kiegészítők, Utazás Haza Műanyag Szappan Doboz (Szín : Kék)

Cffdoi Hordozható Szappan Konténer Bálna Szappantartó Fürdőszoba Kiegészítők, Utazás Haza Műanyag Szappan Doboz (Szín : Kék)

HUF 11920.50
Árukból

*SZAPPAN MAT : A szivacs, szappan mat, hogy bemegy a szappan tartó elnyeli a felesleges vizet, megakadályozza, hogy a szappan attól, hogy puha vagy ropogós.Megakadályozza, hogy a szappan száraz, nem engedi, hogy a baktériumok nő rajta, ezért így tartósabb szappan. ▲Maximalizálja az élet a szappan : Lapos design pontosan hadd szappan csatorna, száraz természetesen, ami megőrzi az élet a luxus szappan. ▲, Valamint az alatta tartályt tartsa vissza a víz, nem szivárog-ra a felszín alatt, tartsa meg a mosdó felülete száraz. ▲Hordozható utazás, vagy a konditeremben, amely könnyen hordozható, minden hol.Tökéletes otthon, utazás, üzleti utazás, túrázás, egyéb szabadtéri tevékenységekhez. ▲Tökéletes méret : az esetben a ruha a legtöbb szappan méret,a lapos rész elég magas ahhoz, hogy a szappan nem ül a vízben, majd érzékenyülj kiterjed az élet a szappan.Tökéletes fürdőszoba, mosogató.Anyag : PP plastic Soap Étel Doboz : Hordozható Utazási Szappan Dish Size : 10.3*6.2*1.1 cm Color : Kék , Fehér , Rózsaszín.

R

Termék-kiegészítések